All4you Photography      
de mooiste kunstvorm is anderen blij maken

Cake smash fotoshoot


De maanden vliegen voorbij, de eerste verjaardag van je kindje komt er aan. Een bijzonder moment. Daar horen een feestje en unieke foto’s bij. De cake smash shoot is de perfecte manier om deze mijlpaal vast te leggen.

Dit kan natuurlijk ook als je kindje 2 of 3 wordt. Cake smashes zijn erg populair en dat is natuurlijk niet voor niets.

Wil je de foto’s gebruiken voor een uitnodigingskaart dan plannen we de sessie een maand voor dat je kindje jarig is.

Het recept is simpel: je kind, een taart en de perfecte omgeving. De uitkomst elke keer weer bijzonder. Je kind is de ster en bepaalt het verloop van de shoot. 

Wat kun je verwachten:

We laten eerst je kindje wennen en kleden we hem/haar aan voor de fotoshoot. Ik zorg voor de taart en bijbehorende styling dus daar hoef je je niet druk om te maken.

We beginnen met een mini shoot, nog zonder taart, zodat je kindje op zijn/haar gemak aan de omgeving en aan mij en de camera kan wennen.

Zodra de mini shoot gelukt is, brengen we de taart en mag het feestje beginnen. Ik heb een samenwerking met de fantastische bakster Corina's taarten die prachtige taarten en reuze cupcakes maakt.

Het is nu tijd om ongegeneerd te kliederen, te kneden en te smullen van de taart. De kinderen mogen er mee doen wat ze willen, in slaan, in knijpen, knoeien, met hun volle gezicht daarin bijten ;-) Sommige kinderen zitten graag en tikken zachtjes op te taart, andere “ duiken” erin en zitten snel met hun handen en voeten erin! Niet alle kindjes gaan geheel los op de taart, maar er is altijd voldoende tijd en we gaan gewoon met het tempo van je kind mee om er een leuke sessie van te maken. Van dit spectacel maak ik diverse foto’s. De fotoshoot duurt meestal 45 minuten.

Na het smullen mag je kindje in een warm badje. Ook dit levert vaak leuke foto’s op. Bovendien kunnen ze dan schoon mee naar huis.

De mooiste foto’s zullen nabewerkt worden aangeleverd binnen 2 weken in een galerij waaruit je een selectie kunt maken. Uit het basispakket kun je 12 foto’s selecteren. Wil je extra foto’s bestellen, alle foto’s ontvangen of er een fotoboek van krijgen, dan bespreken we dit samen. 

 
 
 
 
E-mailen
Instagram