All4you Photography      
de mooiste kunstvorm is anderen blij maken

Kinderfotografie

Ik fotografeer kinderen vanwege hun schoonheid, authenticiteit en puurheid. Die vang ik in expressieve portretten die net zo uniek zijn als je kinderen. Aandacht, connectie en een mooie ervaring staan bij mij centraal. Ik wil pakkende foto's van je kinderen creëren, waar je lang gelukkig van blijft. 

Je kind is tussen 5 en 10 jaar oud en je bent op zoek naar krachtige en expressieve portretten die intimiteit en karakter tonen en indruk maken. Je wilt eventueel deze foto's gebruiken om een modelportfolio op te bouwen. Dat is waar mijn hart en expertise liggen als portretfotograaf. Ik werk met studio en natuurlijk licht en vooral met zwarte achtergronden voor een moderne stijl en impact. Foto’s op locatie zijn ook mogelijk in overleg.

Tips wat betreft kleding en accessoires voor de kinderfotoshoot:

Kledingstukken in de kleuren wit, grijs of zachte pasteltinten komen bij deze achtergrond goed naar voren. Pastels hebben de neiging om veel beter dan wit te fotograferen. Ze geven een mooi naturel effect met een wit achtergrond en een mooi contrast tegen een zwarte achterwand.

Felle kleuren, drukke strepen, opvallende tekens en printjes zijn af te raden omdat ze de aandacht te veel kunnen afleiden en een rommelig en onrustig effect kunnen creëren.

Probeer om "basics" mee te nemen zoals: een zwarte of grijze t-shirt, een spijkerhemd en een hoodie voor de jongens en een zwarte of grijze hemdje met spaghettibandjes, een mooie jurk, eventueel een jumpsuit en leuke jasjes (bont, spijker enz.) voor de meisjes. 

Neem als het kan een aantal accessoires mee naar de fotostudio. Denk hierbij aan kettingtjes, armbanden, sjaaltjes, hoeden, petten of iets om de foto een persoonlijk tintje te geven. Ik maak dan extra foto's, zodat je een goede keuze kunt maken uit de foto's zonder en met persoonlijk voorwerp.

 
 
 
 
E-mailen
Instagram