All4you Photography      
de mooiste kunstvorm is anderen blij maken

In the Box Fotosessie
Wil je ongedwongen op de foto? Dat kan! Zeker als je kiest voor een INTHEBOX fotoshoot

Een beleving en geen moeten

 

Met de hele familie op de foto staan, is een leuk idee. Het komt op een feestje of verjaardag vast wel eens ter sprake. Een familiefoto voor opa en oma, of een gezinsfoto voor als de kinderen later groter zijn. Maar als je dan denkt aan statisch poseren met een cheese-glimlach dan haak je wellicht net zo snel weer af. Dat hoeft echter niet! Een familiefoto kan namelijk ook spontaan gemaakt worden met veel gezelligheid en plezier. Natuurlijk geposeerd, met iedereen zoals ‘ie is. Hoe? Met fotografie in de box.

 

Hoe werkt ''inthebox " fotosessie

Hoe werkt de “in the box” fotosessie? De foto’s worden gemaakt in een box van 1.20x 1.20 in verschillende settings zodat we minimaal 20 verschillende foto;s hebben. Dan denk je misschien 20… is dat niet een beetje veel? Nou nee, want het gebeurd vaak dat bv. de kinderen aan het einde van de shoot nog zoveel ideeën hebben dat we meer foto’s maken dan we nodig hebben. Die foto’s zoek ik uit en daar maak ik een mooie “ in the box” fotobestand van.


Veel te zien in de box

 

Als jullie bij mij in de box komen, zul je merken dat de foto’s op een natuurlijke manier en niet strak geposeerd worden gemaakt. In de box mag je een pose aannemen die bij jou past, maar je mag ook eens iets heel anders uitproberen. Alleen, met zijn twee of met meerdere personen.
Voorop staat dat we er een gezellige fotoshoot van maken met als doel een fraai samengestelde collage. Een foto waarop zoveel te zien is dat je ernaar wilt blijven kijken. Een herinnering die je altijd blijft koesteren.

Hoe gaat deze In de Box fotoshoot in zijn werk?

 

  • Allereerst geef ik jullie kledingadvies, om zo tot een mooi eindresultaat te komen.
  • Door tijdens de shoot verschillende combinatie te maken (samen, alleen, of met met meerdere personen), krijgen we een waanzinnige mooie galerij met veel keus.
  • Achteraf nodig ik jullie uit om samen met mij de foto’s te komen te bekijken.
  • Ik heb dan al verschillende collagevoorbeelden gemaakt om te laten zien wat de mogelijk heden zijn.
  • Gezamenlijk zullen wij tot een eindresultaat komen en geef ik nog tips hoe jullie In de box-collage mooi aan de muur kan komen.

Conclusie

 

In een boxfoto kun je met meerdere mensen. Zelfs met een hele familie. Maar, ook gewoon met twee personen. Dat bewijst dit toffe eindresultaat wel.

Tip

 

Laat één keer in de twee jaar leuke en mooie foto’s maken, mooie herinneringen zijn later erg waardevol.(Tijdelijk is de inthebox fotosessie niet beschikbaar)

 
 
 
 
E-mailen
Instagram