de mooiste kunstvorm is anderen blij maken

ACHTER DE LENS

Graag wil ik mij even kort voorstellen, mijn naam is Wouter ben 38 jaar en helemaal gek op fotograferen.
Ik fotografeer als hobby al heel wat jaartjes met heel veel plezier. Als kleine jongen dook ik al de natuur in en zetten ik familie en vrienden op de kiek. Vervolgens het ontwikkelen in een doka, dat was een geweldige tijd. Nu ben ik beroeps fotograaf sinds 2015 en zet me 100% in om de beste foto's te mogen maken.


Om uw droomfoto te realiseren doe ik veel workshops en leer elke keer de nieuwste technieken bij om de foto's nog beter en mooier te maken. Want zeg toch zelf, het is toch prachtig als u een mooie foto heeft met mooie herinneringen. Mijn motto is ook : de mooiste kunstvorm is anderen blij maken
Ik doe er alles aan om me meer en meer in te verdiepen, om het beste en mooiste resultaat te geven. 
Mijn foto's worden met passie en met liefde gemaakt. Wat ik belangrijk vind, is dat we samen de droomfoto maken die u in gedachte heeft.


Spullen waar ik mee werk:

Camera:

Nikon D5600

Belichting:

elinchrome Ranger

2x softboxen

Ringlight

Achtergronden:

Wit , Zwart , Grijs, Lila. Licht blauw, Donker Blauw, 

verschillende thema achtergronden
Groeten,
All4you Photography

E-mailen
Instagram